Bestel

Beemen - Bier voor AfrikaReserveer nu uw gesigneerde exemplaar van Bier voor Afrika, het nieuwe onthullende boek van Olivier van Beemen, door onderstaand formulier in te vullen en € 19,95 over te maken (of een veelvoud als u meerdere exemplaren wenst), naar:

NL95 INGB 0749 8356 64 t.n.v. MO van Beemen in Amsterdam.

Uw exemplaar wordt verstuurd zodra de boeken van de drukker komen, in de week van 26 maart 2018.

U kunt het boek Heineken in Afrika (november 2015) ook nog steeds bestellen op deze website (via de gebruikelijke verkopers kan dat niet langer).  Maak daarvoor € 24,95 over op bovenstaand rekeningnummer. Dit boek wordt direct na betaling verstuurd.

Wat is het verschil tussen beide boeken? Bier voor Afrika is aanzienlijk compacter en bevat veel nieuwe informatie en inzichten die de auteur opdeed gedurende twee jaar extra onderzoek. Het hoofdkantoor van Heineken werkte ditmaal wel mee door een groot aantal interviews te verlenen en het manuscript van commentaar te voorzien. De belangrijkste informatie uit Heineken in Afrika is eveneens kort weergegeven. Heineken in Afrika is gedetailleerder, academischer en gaat bijvoorbeeld ook uitgebreid in op de activiteiten in Noord-Afrika.

U kunt ook beide boeken bestellen en betaalt dan € 37,50 ipv € 44,90.

Voor bestellingen buiten Nederland geldt een toeslag van € 7,50 als aandeel in de portokosten. Het boek wordt met de post verstuurd, op uw risico.

 

Advertenties